måndag 22 mars 2010

Åhh jag älskar iittala

Gud tänkte skönhet...

...och så ringde han Marimekko

Igår åkte vi på söndagsutflykt till Gustavsberg och iittala outletten där. A little piece of heaven on earth. Skålen var snuskigt billig tyckte jag men färgen är nog inte klockren. Fast när allt kommer omkring så känns den härligt vårig. Påsk is coming up you know.

3 kommentarer:

  1. Så har vi då anlänt till Åre. Hyrt skidor, åkt skidor, lunchat lördagslasanjen i en värmestuga i backen, köpt lypsyl, plåster, öl och vin på stan. Sedan suttit på altanen på en egenhändigt ihopsnickrad after-ski tills solen gick ner bakom en gran. Det är bara solen som värmer. Funderar på att gå ut med ett spett och skapa en rotvälta...

    SvaraRadera
  2. Det här med kvitton som du har skrivit om förut är ju kul, men jag tycker mer om att plocka ihop en korg som butikspersonalen sedan får hitta, och det finns ju standard innehåll i den; Blåkorn, sardiner mm.

    SvaraRadera
  3. Blåkorn? För toan? Har hört att det finns något som kan färga blommor blå är det det här? Men låter som om det skulle va början på en helschysst korg att bara ställa ifrån sig i något hörn.

    SvaraRadera