lördag 29 januari 2011

Kyrkor i Jönköping del 1 (av hur många?)

Då var det dags för en ny följetång här på Någonting både till vardag och fest. Jag har ju precis flyttat till Jönköping och noterat den uppsjö av kyrkor som finns här. Det ligger liksom en i varje gathörn känns det som. Idag går turen till kyrkan som ligger mindre än ett stenkast från huset jag själv bor i, nämligen; Bymarkskyrkan.


Jag smygfotograferade kyrkan lite i morse när jag tog en liten men mycket spännande och skön morgonpromenad. Annars håller vi mest på att återgår till livet efter flyttkaoset. Hittar plats till alla pinaler, fixar med kläder och garderob, sedan tänkte jag hinna baka lite kakor och laga middag och kanske slinker en Bloody Mary ner också.

måndag 24 januari 2011

Hej då Södertälje, hej hej Jönköping

Jag har flyttat till Jönköping. Det skedde mycket hastigt och jag har nog inte fattat det ännu. Jag sörjer Södertälje väldigt mycket. Jag kommer att sakna kanalen, båtarna och slussningen tokmycket. Har inte skrivit på länge just därför. Sist jag skrev så var det inte ens bestämt att vi skulle flytta så det är snabba bud. Nu har både jag och Mums mums jobb i Jönköping och jag bara hoppas att jag kan få bli förlängd på mitt jobb. Jag trivs bra där och det är ett bra jobb och nu har jag ju äntligen flyttat hit.

Vi har inte kommit helt iordning i vår dunderfina lägenhet ännu, men jag tänkte bjuda på några tulpanar som står i mitt nya kök.

De gamla från Coop hade blommat över.


Så jag provar nya från Citygross nu.